InoSoft

Projectmanagement & tijdregistratie

Projectmatige urenregistratie

Urenregistratie op projectbasis

Chonix urenregistratie is bijzonder geschikt voor het bijhouden van de gewerkte tijden door het personeel aan projecten. Dit kan op locatie zijn, bijvoorbeeld in de produktieruimte, maar het kan ook door het personeel thuis worden gedaan. Bij live monitoring op locatie kiest het personeel een project en eventueel een taak / werkzaamheid en klikt op start. Ze zijn dan ingeklokt. Als ze stoppen klikken ze op stop en zijn ze uitgeklokt. Je hebt dan buiten de uren die ze aan een project hebben gewerkt ook meteen hun totale aanwezigheid in je export. Of je gebruikt deze gegevens als aanwezigheidsregistratie zodat je in één oogopslag kan zien wie er aanwezig is. Vanuit thuis kunnen ze meteen de gewerkte tijd invoeren per dag als starttijd en eindtijd, eventueel gekoppeld aan een taak.

Urenregistratie Project Management

Projectmanagement wordt door de scherpe offertes steeds belangrijker in veel markten. Nacalculatie zonder deze gegevens is bijna niet te doen. Met Chronix urenregistratie op projectbasis weet je zeker dat je berekening van je offertes steeds dichter bij de werkelijkheid komt te liggen. Gebruik je deze functionaliteit samen met onze inklok schermen dan heb je alle informatie over wie er waar aan wat werkt. Via de gewerkte uren export, op het beeldscherm of in een excel bestand, kan je alle tijden uitsplitsen naar projecten, wanneer er gewerkt is, door wie, de totaaltijd, en elke combinatie van deze splitsingen. Makkelijk toch ?

Projecten op locatie

Stel je hebt een aantal projecten op verschillende locaties. Je wilt graag bijhouden hoeveel en door wie op deze locaties gewerkt wordt. Via onze software kan je personeel op deze locaties inklokken met hun eigen telefoon. Dit inklokken en uitklokken kan alleen als ze zich binnen de ingestelde  afstand van de projecten bevinden. Zo weet je zeker dat ze zich op de juiste locatie bevinden. Je draait je uren uit per project en alle gewerkte uren zijn duidelijk inzichtelijk op je scherm of in een excel file.