InoSoft

CRM Software
Beheer klanten en leveranciers

Beheer jouw klanten en leveranciers in 1 systeem

Probeer Klokin
Online CRM software systeem

Klantbeheer: beheer eenvoudig jouw klanten

Met de CRM module kunt u eenvoudig uw klanten beheren. De CRM software van inoSoft beschikt over de nieuwste functionaliteiten en is naadloos te integreren met de online agenda, waarin u naast klanten ook het personeel kunt koppelen aan bijvoorbeeld een klantafspraak. Een overzicht van leveranciers? Dat is ook aanwezig, want de CRM module bevat naast het klantbeheer ook leveranciersbeheer.

Met de module CRM is het mogelijk om een klant dossier en/of leverancier dossier op te bouwen, voorzien van teksten en eventuele bijlages, zoals afbeeldingen en/of documenten. Dankzij dit dossier is het voor uw organisatie eenvoudig om de klanthistorie inzichtelijk te krijgen en raakt er nooit meer informatie verloren.

1 Maand Proberen?

Probeer het vrijblijvend 1 maand uit voor € 1,-! Maak onbeperkt medewerkers, WebApps, inklokschermen en geo-locaties aan zodat je een 'live' situatie kunt opzetten, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt!

Probeer Klokin Contact

CRM - Klantbeheer

klantbeheer crm software

Gebruik de CRM module om alle klanten overzichtelijk weer te geven. Op basis van CRM klantbeheer kunt u per klant een dossier aanmaken, waardoor u alle informatie direct bij de hand heeft. Dit klantdossier kan bestaan uit een onbeperkt aantal dossier-items, welke ieder voor zich voorzien kunnen worden van bijlages. Intuïtief, snel en overzichtelijk!

CRM - Leverancier management

Snel de gegevens van een leverancier opzoeken? Dat is erg eenvoudig via het leveranciersmanagement gedeelte van InoSoft's CRM module. Net als bij het klantbeheer, kunt u ook bij het leveranciersmanagement een dossier opbouwen, waarin alle historische informatie in terug te vinden is.

leverancier management software

Voordelen CRM software

Maak de afspraken met klanten en leveranciers inzichtelijk voor alle medewerkers, zodat de afhandeling makkelijk kan worden overgenomen.

Bouw een klantdossier op, zodat gemaakte afspraken genoteerd zijn en nimmer een punt van discussie zullen zijn.

Helemaal gratis! Bij het standaard maand abonnement van 25 euro, is de module CRM voor al onze klanten kosteloos inbegrepen!

1 Maand Proberen?

Probeer het vrijblijvend 1 maand uit voor € 1,-! Maak onbeperkt medewerkers, WebApps, inklokschermen en geo-locaties aan zodat je een 'live' situatie kunt opzetten, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt!

Probeer Klokin Contact