InoSoft

Urenregistratie software voor het inklokken van personeel

Koppel personeel aan het urenregistratie software systeem.

Probeer Klokin
Urenregistratie Software

Urenregistratie

Urenregistratie voor jouw personeel, waarbij verschillende afdelingen en of vestigingen en of ruimtes voorzien kunnen worden van real-time uren registratie schermen. Ook te gebruiken als aanwezigheidsregistratie voor ontruiming scenarios.

Personeel

Maak onbeperkt personeelsleden aan en koppel deze vrijblijvend aan het urenregistratie systeem. Laat personeel zelf hun gewerkte tijden controleren en wijzigingen aanvragen of zelfs digitaal hun vakantieaanvraag doen.

Informatie

Draai rapporten of exports van de gewerkte uren van je personeel en koppel deze met een api aan je loonadministratie software of gebruik Klokin als je loonadministratie met opties als tijd voor tijd, vakantiedagen, ziekteverzuim.

1 Maand Proberen?

Probeer het vrijblijvend 1 maand uit voor € 1,-! Maak onbeperkt medewerkers, WebApps, inklokschermen en geo-locaties aan zodat je een 'live' situatie kunt opzetten, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt!

Probeer Klokin Contact

Kloksysteem voor urenregistratie

Wil jij ook gewerkte uren van jouw personeel nauwkeurig monitoren? Maak kennis met onze urenregistratie module: een urenregistratie tool voor het midden- en kleinbedrijf, alsmede freelancers, kleine zelfstandigen of zzp-ers. Telt jouw bedrijf nu 2, 200 of 2000 medewerkers, met het uren registratie systeem houd je controle en grip op werktijden van jouw personeel. Slechts 1 urenregistratie voor jouw gehele bedrijf, of meerdere schermen per afdeling die synchroon met elkaar opereren? Voor iedere situatie is een geschikte oplossing. Wij denken graag met je mee over de beste methode voor jouw situatie. Bovendien wordt onze software continue doorontwikkelt en kun je nieuwe features aanvragen waarmee wij het softwarepakket uitbreiden of alleen voor jou personeel / software beschikbaar maken. Wij zorgen dat onze urenregistratie optimaal functioneert voor jou bedrijfsituatie.

Urenregistratie personeel

Met de webapplicatie van Inosoft verander je elk gewenst beeldscherm in een digitale prikklok. Deze digitale inklokschermen `praten` met elkaar dus je kan een groot scherm bij de kantine zetten en tablets ophangen bij de afdelingen.

Koppel vervolgens 1 afdeling aan de tablet, bv afdeling zuivel of werkplaats, en alle afdelingen aan het grote inklokscherm.

urenregistratie

Op deze manier kan iedereen inklokken / uitklokken / pauze registreren bij het grote inklokscherm bij de kantine en alleen de mensen die gekoppeld zijn aan de werkplaats op de tablet die in de werkplaats hangt. Alle klokschermen tonen acurate informatie, als je op het ene scherm inklokt zie je het ook op alle andere schermen. Geen nieuwe hardware aanschaffen, gewoon op een oude computer, een goedkope tablet of op de kassa die je toch al in de winkel hebt staan.

Je bepaalt zelf welk personeel dient in te klokken en welk personeel niet hoeft in te klokken, bijvoorbeeld het vaste personeel. Inosoft's tijdregistratie systeem is ook uitermate geschikt om de uren te registreren van flexwerkers of personeel met nul-uren contracten. Omdat het rooster wekelijks veranderd, waarbij er voor deze groep dus geen vaste werktijden zijn, is het belangrijk dat de daadwerkelijk gewerkte uren in het systeem worden vastgelegd. De variabele werktijden van deze werknemers worden nauwkeurig geregistreerd, zodat achteraf exact bepaalt kan worden wat de gewerkte uren per werknemer zijn.

Zoek je een inkloksysteem waarmee het personeel kan in- en uitklokken op basis van een vingerafdruk? Bij dit systeem hoeft enkel een vinger op een kastje gelegd te worden. Eenvoudiger kan niet, zou je denken.  Inosoft raad het gebruik van een kloksysteem voor hun personeel met vingerafdruk af vanwegen de privacy wetgeving, lees dit artikel:  Met vingerafdruk inklokken mag dat ?

Rapportage gewerkte tijden

 


Klokin urenregistratie heeft een uitgebreide functie `export naar excel` zodat je er ook voor kan kiezen de gewerkte uren lokaal uit te draaien om te bewerken en te bewaren. Alle werknemers zijn per dag en per afdeling in excel te bekijken en natuurlijk ook alle totalen per dag of per afdeling. Dankzij deze export functie is het ook mogelijk om historische data te combineren en hierbij inzicht te krijgen in gedrag en trends, waarbij een benchmarking kan worden toegepast.

Stop met foutgevoelige handelingen zoals overtypen, zelf rekenen en dergelijke. Klokin reikt de tijden aan zoals je ze nodig hebt. Het personeel kan wijzigingsverzoeken sturen, u wijzigt zelf geklokte tijden of voert nieuwe tijden in als mensen vergeten uit te klokken of niet ingeklokt zijn.

Maatwerk mogelijk

Heb jij specifieke wensen en eisen waaraan het urenregistratie systeem aan dient te voldoen, maar vind je deze functionaliteiten niet terug in de beschikbare software systemen die de markt te bieden heeft? Omdat InoSoft iedere vorm van maatwerk kan leveren, kunnen wij iedere functionaliteit die jij belangrijk vindt aan het registratiesysteem toevoegen. Op deze manier is het systeem volledig op maat in te richten, waarbij voldaan zal worden aan de eisen en wensen volgens uw specificaties. Graag bespreken wij tot in detail jouw wensen en bieden wij een eenmalige vaste prijs aan voor deze uitbreiding(en), zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo fijn, aangezien kostenbeheersing het uitgangspunt van InoSoft is!

1 Maand Proberen?

Probeer het vrijblijvend 1 maand uit voor € 1,-! Maak onbeperkt medewerkers, WebApps, inklokschermen en geo-locaties aan zodat je een 'live' situatie kunt opzetten, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt!

Probeer Klokin Contact