InoSoft

NFC identificatie & tijdregistratie

Inklokken met druppel of  NFC kaart

Inkloksysteem met NFC identificatie

Gebruiken jullie al NFC identificatie op jullie bedrijf en wil je dit gaan inzetten om personeel in te laten klokken ? Of gebruiken jullie nog geen NFC cards en wil je iedereen een sleutelhanger met een chip geven om in te kunnen klokken? Of je personeel via de projectregistratie en NFC identificatie aan projecten laten werken ? Met het Chronix inkloksysteem met centrale klokschermen kan je dit op verschillende manieren realiseren.

 - Inklokken op een computer met scherm via de usb NFC lezer
 - Inklokken via een tablet met NFC lezer
 - Inklokken via je telefoon met NFC lezer

inklokken met nfc-scan

Via je administrator tool koppel je de kaarten of druppels aan je personeel. Je personeel koppel je aan je rooster en de kaarten of druppels zijn alleen actief zoals jij dat instelt. Het is eenvoudig om NFC kaarten op non actief te zetten of te koppelen aan werkzaamheden of locaties.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van tijdregistratie via een NFC kaart of druppel met ons inkloksysteem? Ons systeem is zo opgezet dat het in bijna elke werksituatie inzetbaar is. Koppel de klokschermen rechtstreeks aan medewerkers, aan afdelingen met medewerkers of aan projecten / personeelsgroepen. Neem contact op en wij kijken graag geheel vrijblijvend met je mee wat de beste oplossing is voor jou situatie.

Er kan overigens maar weinig mis gaan met de NFC scan vanwege het beperkte bereik van NFC, contact maken lukt doorgaans alleen binnen tien centimeter. Waarbij verder altijd encryptie wordt gebruikt om de gegevens uit te wisselen. Bovendien wordt alleen het nummer van de kaart gebruikt, dus geen apps of websites waar NFC gebruikers naartoe worden geleid.

Chronix inkloksysteem

Ons inkloksysteem draait in de cloud over de laatste ssl encryptie. De inklokschermen communiceren met elkaar en tonen acurate informate waar ze ook staan. Je kan overal de gewerkte uren inzien in het beheersysteem of deze exporteren naar excel bijvoorbeeld als je bij de boekhouder bent.  Wil je liever een persoonlijke pincode als identificatie of helemaal geen identificatie ? Alles is mogelijk !